en ru ua
BritMark врегулював збиток компанії «Верес» на суму понад 275 тис. грн. Страхове відшкодування виплатила СК «PZU Україна»
Роздрукувати
2,94млрд. грн
Портфель страхування відділу особистих продуктів покриває ризики на суму понад 2,94 млрд. грн.
Про BRITMARK
Цікавитеся страхуванням нерухомості?

Дізнайтеся, як отримати гарантовану виплату в разі пожежі, потопу або інших пригод.

НАПИСАТИ НАМ

Страховий випадок – пошкодження буревієм покрівельного покриття консервного заводу компанії «Верес» – стався в Черкаській області 15.07.12.

Після проведення компанією BritMark необхідних заходів щодо врегулювання: роботи з аварійним комісаром, узгодження рахунків та дозвільної документації з банком, – виплата за договором страхування склала 275 547 грн., з вирахуванням франшизи – 161 925 грн. Виплата відшкодування проводилася на підставі розрахунків експерта компанії Buisiness Assist.

Після надання Клієнтом документів, що підтверджують додаткові збитки, СК «PZU Україна» ухвалить рішення про збільшення суми відшкодування.

Про компанії:

BritMark (www.brit-mark.com) – страховий брокер, що працює в Україні для великих корпоративних Клієнтів (реєстраційний номер у реєстрі страхових та перестрахових брокерів – 136). За більш ніж вісім років роботи компанія BritMark встигла заслужити довіру в сфері страхування і є партнером провідних учасників страхового ринку країни, захищаючи інтереси понад 140 компаній України.

СК «ПЗУ Україна» (www.pzu.com.ua) входить до складу страхової групи «PZU», яка суміщає 16-річний український досвід з 200-річними європейськими традиціями групи PZU у страхуванні.

Група компаній «Верес» – вертикально інтегрований холдинг, що спеціалізується на виробництві плодоовочевої консервації. Група компаній «Верес» займає лідируючі позиції на ринку України і Росії. До складу групи входять виробничі підприємства, агрокомплекс, логістичний центр, торгові доми в Росії і Україні. Наявність власних земельних угідь дозволяє контролювати якість продукції на всіх етапах. Більше 100 найменувань продукції плодоовочевої консервації під маркою «Верес» користуються попитом у 20 країнах світу.

Контакти в BritMark для додаткової інформації: press@brit-mark.com або 050 417 32 87.

Оцініть публікацію

Від кого (ім'я, прізвище, посада, організація) *
Tекст відгуку
verification code