en ru ua
BritMark погодив виплату другої частини відшкодування компанії «Верес»
Роздрукувати
1ГВт
Наш портфель страхования солнечных станций превысил
Про BRITMARK
Цікавитесь страхуванням заставного майна?

Дізнайтеся, як отримати гарантовану виплату, якщо стався страховий випадок.

НАПИСАТИ НАМ

Сьогодні страхова компанія СК «PZU Україна» виплатила другу частину відшкодування компанії «Верес» в розмірі 264 124 грн для відшкодування збитків, нанесених бурею в липні цього року.

З урахуванням першої частини загальна сума відшкодування склала 539 746 грн ( франшиза – 162 000), загальний розмір збитків склав 701 670 грн.

Відшкодування збитків було врегульовано спеціалістами департаменту відшкодування компанії BritMark.

BritMark (www.brit-mark.com) – страховий брокер, що працює в Україні для великих корпоративних Клієнтів (реєстраційний номер у реєстрі страхових та перестрахових брокерів – 136). За більш ніж вісім років роботи компанія BritMark встигла заслужити довіру в сфері страхування і є партнером провідних учасників страхового ринку країни, захищаючи інтереси понад 140 компаній України.

СК «ПЗУ Україна» (www.pzu.com.ua) входить до складу страхової групи «PZU», яка суміщає 16-річний український досвід з 200-річними європейськими традиціями групи PZU у страхуванні.

Група компаній «Верес» – вертикально інтегрований холдинг, що спеціалізується на виробництві плодоовочевої консервації. Група компаній «Верес» займає лідируючі позиції на ринку України і Росії. До складу групи входять виробничі підприємства, агрокомплекс, логістичний центр, торгові доми в Росії і Україні. Наявність власних земельних угідь дозволяє контролювати якість продукції на всіх етапах. Більше 100 найменувань продукції плодоовочевої консервації під маркою «Верес» користуються попитом у 20 країнах світу.

Оцініть публікацію

Від кого (ім'я, прізвище, посада, організація) *
Tекст відгуку
verification code