en ru ua
КАСКО 50/50

КАСКО 50/50 - вид страхового полісу, суть якого полягає в тому, що автовласник платить 50% стандартного тарифу. Якщо за повне КАСКО необхідно заплатити 25 000 грн, то поліс 50/50 коштуватиме близько 12 500 грн.
Такий договір покриває великі збитки: викрадення і повне знищення. Тобто, коли витрати на ремонт автомобіля перевищують 70-80% його вартості. Щоб отримати відшкодування по невеликим і середнім збиткам (скажімо, по аварії, в якій постраждав бампер і крило, або за розбите зловмисниками скло), потрібно доплатити другу частину тарифу. Або ж компанія заплатить половину суми, а решту 50% доведеться викласти зі свого гаманця. Іншими словами, КАСКО 50/50 оптимально підходить для тих, хто їздить мало або акуратно, але при цьому переживає, що автомобіль можуть викрасти або він потрапить в серйозне ДТП.

4,3млрд грн
Найбільша страхова сума за ОКРЕМИМ об'єктом страхування
Про BRITMARK
Написати нам листа

Дивіться також:
Страхування вантажів
Страхування сільськогосподарської техніки
Страхування відповідальності експедитора або перевізника

Які види страхування будуть корисними для вашої сільськогосподарської техніки?
КАСКО

Правильний вибір страхового покриття буде відігравати вирішальну роль у разі отримання збитку сільськогосподарською технікою. Нижче коротко розглянемо можливі варіанти покриття, які допоможуть вам зробити вибір на користь найбільш підходящого для ваших потреб варіанта.

2001
Страхування майна сільськогосподарських підприємств. Чому воно необхідне?
Агрострахование

Будемо відверті: у нашій країні страхування майна сільськогосподарських підприємств відбувається тільки в разі передачі їх у заставу банку. Це необачно з погляду власників елеваторів, млинів і круп'яних заводів: адже ризики настання збитків досить високі. Тому в будь-якому разі варто задуматися про гарну якісну страховку, яка ці ризики покриє і компенсує збитки. У даній статті ви отримаєте переконливі аргументи на користь важливості страхування майна сільськогосподарських підприємств.

Приклад з практики: Що потрібно знати власникам автопарків про страхування спецтехніки
КАСКО
ОСАГО

Клієнт: сільськогосподарське підприємство. Послуги: консультації зі страхування транспорту та спецтехніки (ОСАГО, КАСКО), врегулювання збитків.

Якщо у вас виникли питання або потреба в додатковій інформації, зв'яжіться з нашим медіа-координатором

office@brit-mark.com

Телефон або E-mail *
Tекст відгуку