en ru ua
Страхування майна сільськогосподарських підприємств. Чому воно необхідне?
Роздрукувати
141,69млрд. грн
Загальний портфель страхування під управлінням BritMark в 2019 році
Про BRITMARK
Цікавитесь агрострахуванням?

Дізнайтеся, як отримати гарантовану виплату в результаті страхового випадку.

НАПИСАТИ НАМ

Будемо відверті: у нашій країні страхування майна сільськогосподарських підприємств відбувається тільки в разі передачі їх у заставу банку. Це необачно з погляду власників елеваторів, млинів і круп'яних заводів: адже ризики настання збитків досить високі. Тому в будь-якому разі варто задуматися про гарну якісну страховку, яка ці ризики покриє і компенсує збитки. У даній статті ви отримаєте переконливі аргументи на користь важливості страхування майна сільськогосподарських підприємств.

Найчастіше подібне майно може постраждати від пожеж. Почнемо з того, що подекуди ще експлуатуються дерев'яні будівлі елеваторів, млинів і круп'яних заводів. Це викликає підвищену небезпеку. Вогонь за короткий час охоплює будівлі, поширюючись під обшивкою стін. Доступ до місць горіння на великій висоті в таких будівлях дуже утруднений, тому загасити пожежу швидко і, отже, врятувати майно рідко вдається. На сучасних же елеваторах і млинах можливе швидке поширення вогню по вентиляційних системах, по системах транспортування зерна, борошна, через отвори в перекриттях, а також по обладнанню, будівельним конструкціям з горючих матеріалів. Але не технічні характеристики будівель є найнебезпечнішим на таких підприємствах. А що ж? На поверхні конструкцій та обладнання збирається велика кількість зернового та борошняного пилу, який становить велику пожежну небезпеку. Осілий пил легко займається. При різкому розпушуванні пилу в суміші з повітрям вона здатна вибухати. Враховуючи вищеописані обставини, є серйозний привід задуматися про страховку, яка покриє і ризик вибуху, і пожежі внаслідок вибуху.

Грамотно складений страховий поліс може стати надійним шляхом захисту вашого бізнесу.
Що ще може покрити страховий поліс при страхуванні майна сільськогосподарських підприємств та яке майно підлягає страхуванню? Приймається на страхування все — від будівель та обладнання до самих товарів (зерна, круп і т.д.). При цьому буде покриватися збиток майна від вищезазначених пожежі і вибуху, а також від таких зовнішніх впливів як: удар блискавки, падіння пілотованих літальних апаратів, вплив стихійних явищ, протиправні дії третіх осіб (включаючи крадіжку та грабіж), дія води, наїзд транспортних засобів.

Очевидно, що грамотно складений страховий поліс може стати надійним шляхом захисту вашого бізнесу.

Оцініть публікацію

Від кого (ім'я, прізвище, посада, організація) *
Tекст відгуку
verification code