In English
04071, Київ, вул. Нижній Вал 15,
поверх 5, офіс 502
На мапі
08.09.2017
1160
Колектив BritMark відвідав компанію нашого Клієнта — ПАТ «Фармак»

У п'ятницю співробітники BritMark розпочали свій робочий день з екскурсії на виробництво в компанію «Фармак». Після короткого інструктажу по техніці безпеки нам розповіли, в першу чергу, про історію створення та розвитку даної компанії. Виявляється, завод «Фармак» розпочав свою роботу ще в 1925 році (!), зміг вистояти в часи війни і після цього активно набирає обертів виробництва. Зараз це велика компанія з сучасними технологіями і стандартами високої якості, яка виробляє ліки різних груп (у вигляді розчинів, таблеток, мазей тощо).

Ми, власне, відвідали один із корпусів компанії, в якому виробляють ліки в рідкому вигляді (краплі від різних захворювань та інсуліни). Для входу до робочих приміщень на заводі дотримуються суворих правил. Це стосується, в першу чергу, фізичного стану працівників/гостей (тих, хто хворіє, не пускають) і зовнішнього вигляду (захисний одяг, в залежності від рівня стерильності виробництва).

Процес виготовлення ліків настільки автоматизований, що вимагає мінімальної присутності людей всередині робочого приміщення. Цікаво також те, що завод для внутрішніх потреб здійснює очищення води і повітря (при чому, навіть для неробочих приміщень).

Тут панує суворість щодо якості продукції (це прописано в місії компанії, якої дотримуються всі працівники «Фармак»).

Нам сподобалася екскурсія. Цікаво було б відвідати ще й інші корпуси цього великого заводу.