Новий вид особистого страхування – «Best Doctors» або «Медицина без меж»

Роздрукувати
Відправити на пошту
Загальний портфель страхування під управлінням BritMark в 2018 році

Цікавитеся страхуванням організацій і підприємств?

Дізнайтеся, як правильно укласти договір страхування, щоб отримати гарантовану виплату у разі збитку.

НАПИСАТИ НАМ

Найкращі лікарі світу стають ближче з програмою «Best Doctors». Програма передбачає лікування критичних захворювань в провідних міжнародних клініках за межами України відомими міжнародними медичними фахівцями з покриттям до € 1 000 000 на рік. «Медицина без меж» покриває лікування злоякісних новоутворень (онкології), аортокоронарне шунтування, заміну або відновлення клапанів серця, нейрохірургічне втручання та пересадку органів/тканин від прижиттєвого донора. За програмою покриваються усі необхідні для лікування медичні та адміністративні витрати, такі як оплата послуг клініки та лікарів (лікувальні процедури, аналізи, дослідження та ін.), медичні препарати, призначені в процесі лікування, проїзд та проживання для застрахованої та супроводжуючої її особи та інші. Статистика «Best Doctors» вражає своїми результатами: 20% змінених діагнозів, 35% змінених лікувань, 38% операцій, яких вдалося уникнути та 95% задоволених учасників програми.

Оцініть публікацію

Рейтинг: 5 (1 голосів)