Чи ідуть страхові компанії в ногу з сучасними тенденціями?

Роздрукувати
Відправити на пошту
Загальний портфель страхування під управлінням BritMark в 2018 році

Цікавитесь страхуванням авто?

Дізнайтеся, як отримати гарантовану виплату в разі викрадення.

НАПИСАТИ НАМ

В умовах розвитку новітніх технологій запорукою успіху компаній абсолютно усіх галузей економіки виступає впровадження інноваційних рішень не тільки у бізнес-процеси, але і у бізнес-стратегію, зокрема.

І якщо для певних компаній інновації можуть впроваджуватися поступово та віддалено у часі, то для страхових компаній інновативні рішення повинні бути оперативними та випереджувати час.

Однією з найбільш чутливих сфер  до інновацій є медичне страхування. На сьогодні страхові компанії успішно використовують для своїх застрахованих спілкування через Chat-Bot-и у Viber, Messenger, Telegram, мобільні додатки та особисті онлайн кабінети. З провідними клініками налаштовано єдину базу запису на консультації в реальному часі, а поліси для виїзду закордон можна отримувати у електронному форматі. Використання таких опцій не тільки систематизують бізнес-процеси та спрощують спілкування з асистансами, але й допомагають страховим компаній бути в тренді та іти в ногу з часом.

Оцініть публікацію

Рейтинг: 0 (0 голосів)