Загальний обсяг виплати по збитку ТОВ «РУШ», врегульованому компанією BritMark, вже склав понад 769 тис. грн.

Роздрукувати
Відправити на пошту
Портфель страхування відділу особистих продуктів покриває ризики на суму понад 1,88 млрд. грн.

Ви власник бізнесу в зоні АТО?

Безкоштовно проконсультуйтеся з нашими фахівцями з питання страхування майна та життя

НАПИСАТИ НАМ

Пожежа в магазині «ЕVA», що належить ТОВ «РУШ», сталася 10 січня 2012 року в місті Дніпропетровську. Оздоблення приміщень (ремонт), товарні запаси та обладнання магазину були застраховані за п’ятьма договорами в СК «ПЗУ Україна» та по одному в СК «Уніка».

Через труднощі з ідентифікацією товарних запасів урегулювання збитку проходило в кілька етапів. Для підрахунку суми збитку були організовані три експертизи, в тому числі з використанням бухгалтерських документів.
На сьогоднішній день страховики виплатили понад 769 тис. грн. страхового відшкодування, з них СК «ПЗУ Україна» – 762,6 тис. грн., СК «Уніка» – 6,8 тис. грн.
Компанія BritMark продовжує роботи з врегулювання збитку.

Про компанії:
BritMark (http://brit-mark.com/ru/about) – страховий брокер, що працює в Україні для великих корпоративних Клієнтів (реєстраційний номер в реєстрі страхових та перестрахових брокерів – 136). За більш ніж восьмирічний досвід роботи компанія BritMark встигла заслужити довіру в сфері страхування і є партнером провідних учасників страхового ринку країни, відстоюючи інтереси понад 140 компаній України.

EVA (www.eva.dp.ua) – національна лінія магазинів, що належить компанії «РУШ». На поточний момент мережа EVA налічує 148 торгових точок, входить в трійку лідерів, охоплюючи 28,4 % ринку. Асортимент EVA орієнтований на жіночу аудиторію, включає товари парфюмерно-косметичної групи, засоби особистої гігієни, побутову хімію, біжутерію і аксесуари.

СК «ПЗУ Україна» (http://pzu.com.ua/) входить до складу страхової групи «PZU», яка поєднує 16-річний український досвід з 200-річними європейськими традиціями Групи PZU у страхуванні.

СК «Уніка»
(http://www.uniqa.ua/home/) була створена в лютому 1994 року (до 2010 року – ПрАТ «Страхова компанія «Кредо-Класик»). Присутня у всіх секторах non-life страхування, входить до складу UNIQA Group (Австрия).

Оцініть публікацію

Рейтинг: 0 (0 голосів)