BritMark погодив виплату другої частини відшкодування компанії «Верес»

Роздрукувати
Відправити на пошту
Загальний портфель страхування під управлінням BritMark в 2016 році

Ви власник бізнесу в зоні АТО?

Безкоштовно проконсультуйтеся з нашими фахівцями з питання страхування майна та життя

НАПИСАТИ НАМ

Сьогодні страхова компанія СК «PZU Україна» виплатила другу частину відшкодування компанії «Верес» в розмірі 264 124 грн для відшкодування збитків, нанесених бурею в липні цього року.

З урахуванням першої частини загальна сума відшкодування склала 539 746 грн ( франшиза – 162 000), загальний розмір збитків склав 701 670 грн.

Відшкодування збитків було врегульовано спеціалістами департаменту відшкодування компанії BritMark.

BritMark (www.brit-mark.com) – страховий брокер, що працює в Україні для великих корпоративних Клієнтів (реєстраційний номер у реєстрі страхових та перестрахових брокерів – 136). За більш ніж вісім років роботи компанія BritMark встигла заслужити довіру в сфері страхування і є партнером провідних учасників страхового ринку країни, захищаючи інтереси понад 140 компаній України.

СК «ПЗУ Україна» (www.pzu.com.ua) входить до складу страхової групи «PZU», яка суміщає 16-річний український досвід з 200-річними європейськими традиціями групи PZU у страхуванні.

Група компаній «Верес» – вертикально інтегрований холдинг, що спеціалізується на виробництві плодоовочевої консервації. Група компаній «Верес» займає лідируючі позиції на ринку України і Росії. До складу групи входять виробничі підприємства, агрокомплекс, логістичний центр, торгові доми в Росії і Україні. Наявність власних земельних угідь дозволяє контролювати якість продукції на всіх етапах. Більше 100 найменувань продукції плодоовочевої консервації під маркою «Верес» користуються попитом у 20 країнах світу.

Оцініть публікацію

Рейтинг: 0 (0 голосів)