Авторські статті
  • EUR
  • RUB

24,1 млн. грн
Відділ відшкодування збитків в 2017 році закрив 1029 збитків на загальну суму 24,1 млн. грн.
* источник курсов www.minfin.com.ua

Інфографіка: Як вибрати надійне страхове покриття для комерційної та промислової нерухомості
Недвижимость

Обираючи страховку для великих об'єктів нерухомості, керівники великих підприємств керуються трьома основними параметрами: вартість поліса, франшиза, бренд страхової компанії. І хоча ризик можливого збитку не росте прямо пропорційно масштабам підприємства, тим не менше, значні втрати внаслідок непередбачених аварійних випадків на великих промислових об'єктах траплялися.

Як правильно просувати Вашу компанію в соцмережах
Менеджмент
Маркетинг

Зараз багато хто захопився участю в серіалі «Пригоди в соцмережах». Незалежно від продукту, який Ви пропонуєте, Вам необхідно мати сторінку компанії в FaceBook і знати, що там відбувається. Не думайте, що шляхи Ваших потенційних клієнтів в соцмережах невідомі, а SMM — це чиста технологія. Часто особиста участь у просуванні компанії її керівника має більше значення, ніж володіння технологіями.

Як відображати страхування автомобіля по КАСКО в бухгалтерському обліку
КАСКО

Існують три основні види страхування, які пов'язані з використанням транспортного засобу (ТЗ): обов'язкове страхування автоцивільної відповідальності (ОСАЦВ); додаткове страхування автоцивільної відповідальності (ДСАЦВ); добровільне страхування автомобіля (КАСКО).

Якщо у вас виникли питання або потреба в додатковій інформації, зв'яжіться з нашим медіа-координатором

press@brit-mark.com
Як правильно страхувати сільськогосподарських тварин
Агрострахование

Останнім часом в Україні були зафіксовані випадки захворювання свиней африканською чумою. Ця хвороба відноситься до винятків згідно з умовами стандартного договору страхування. Тоді що ж покриває страхування тварин, і які документи повинні бути надані?

1917
Які небезпеки підстерігають екстравертів у бізнесі
Менеджмент
Управление персоналом

Психологи вважають, що в бізнесі завжди більш успішні екстраверти. У цій сфері вони відчувають себе більш комфортно в порівнянні з інтровертами. Чи це насправді так і як уникнути пасток для екстравертів нижче.

1924
Як правильно страхувати ризики великих компаній
Ответственность
Недвижимость
Залоговое имущество
Другое имущество

Великі техногенні аварії стимулюють інтерес бізнесу до страхування свого майна. Залишилося з'ясувати, як це зробити правильно

Фермери без страховки: чи варто страхувати врожай
Агрострахование

У агрострахування в Україні величезний потенціал, проте немає підтримки ні з боку страхових компаній, ні з боку держави.