Авторські статті
  • EUR
  • RUB

21,3 млн. грн
Відділ відшкодування збитків в 2016 році закрив 1062 збитків на загальну суму 21,3 млн. грн.
* источник курсов www.minfin.com.ua

Медичне страхування для дітей: скільки коштує і як вибрати
Медицина

Останнім часом до нас стали все частіше звертатися з питаннями, де і як краще застрахувати дитину. В результаті збору найпоширеніших питань вдалося скласти невелику пам’ятку про те, як же не помилитися і купити найбільш оптимальну дитячу медичну страховку.

Як писати тексти, які будуть читати ваші клієнти
Маркетинг

Все більше значення для компаній, що надають професійні послуги — юристів, аудиторів, консультантів — набуває вміння писати статті на професійні теми. І не важливо, де ви їх публікуєте — в соціальних мережах або в бізнес-медіа, важливо чи росте кількість потенційних клієнтів, які вас постійно читають. Опублікувати написане не є проблемою, кількість видань он-лайн зростає з кожним днем і в світі надлишок інформації. Написання статей звичайно не викликає проблем, а от вміння зробити так, щоб вони були цікаві та викликали бажання їх прочитати набагато складніше. Саме тому поговоримо про те, як створювати матеріали, які будуть не тільки привертати до себе увагу, але і приносити користь їх читачам.

Страхування озимих на період перезимівлі — коротко про головне
Агрострахование

Глобальне потепління і пов'язані з ним зміни погодних умов несуть значні ризики для компаній, що займаються сільським господарством. Статистичні дані 2015 року показують, що 18% озимих полів до кінця зими цього року виявилися у виснаженому стані, що в реальних цифрах становить 1,4 мільйона гектарів. Чи можна захистити свої посіви, коли погоду складно передбачити — сніг змінюється дощем, а поля покриваються крижаною кіркою, яка здатна знищити будь-який урожай? Міжнародний досвід показує, що досить надійним інструментом захисту активів у даному випадку є страхування посівів.

Якщо у вас виникли питання або потреба в додатковій інформації, зв'яжіться з нашим медіа-координатором

press@brit-mark.com
Як вибрати клініку зі списку лікувально-профілактичних установ, зазначених у Вашому полісі
Медицина

Продовжуємо цикл статей, які описують, як працює добровільне медичне страхування для звичайних його користувачів, і пояснюємо базові механізми дії медичних страхових полісів. Клієнти часто цікавляться — чому їх записали до лікаря, не запропонувавши комерційну клініку або лікувально-профілактичний заклад (ЛПЗ), розташований поруч із будинком. Почнемо з самого початку.

Автострахування каско: 5 основних причин, по яких страхова може відмовити
Автотранспорт
Каско

Клієнт часто вважає, що йому відмовили в оплаті ремонту застрахованого по каско автомобіля несправедливо. Наша практика показує, що існує ряд стандартних підстав для відмови у виплаті за полісом каско. Часто ці підстави є формальними і дуже простими. Сподіваємося, що стаття нижче допоможе вам не повторити помилки інших і відремонтувати машину за рахунок страховки.

Чи плануєте Ви свій контент-маркетинг?
Маркетинг

Контент-маркетинг відіграє важливу роль у просуванні бізнесу. У першу чергу, він важливий для сервісних компаній — юристів, аудиторів, консультантів.

Інфографіка: Як вибрати надійне страхове покриття для комерційної та промислової нерухомості
Недвижимость

Обираючи страховку для великих об'єктів нерухомості, керівники великих підприємств керуються трьома основними параметрами: вартість поліса, франшиза, бренд страхової компанії. І хоча ризик можливого збитку не росте прямо пропорційно масштабам підприємства, тим не менше, значні втрати внаслідок непередбачених аварійних випадків на великих промислових об'єктах траплялися.