Авторські статті
  • RUB

Загальний портфель страхування під управлінням BritMark в 2017 році
* источник курсов www.minfin.com.ua

Обов'язкове «добровільне страхування» майна: сувора практика українських реалій
Недвижимость
Залоговое имущество
Другое имущество

Часто виникає ситуація, коли Клієнту необхідно придбати страховий поліс виключно на вимогу організації, яка кредитує. І, дійсно, з погляду банків, дана страховка обов'язкова при оформленні договору застави або іпотеки.

Страхование имущества сельскохозяйственных
Агрострахование

Будемо відверті: у нашій країні страхування майна сільськогосподарських підприємств відбувається тільки в разі передачі їх у заставу банку. Це необачно з погляду власників елеваторів, млинів і круп'яних заводів: адже ризики настання збитків досить високі. Тому в будь-якому разі варто задуматися про гарну якісну страховку, яка ці ризики покриє і компенсує збитки. У даній статті ви отримаєте переконливі аргументи на користь важливості страхування майна сільськогосподарських підприємств.

Особливості страхування автомобіля по КАСКО
КАСКО

Страховка автоКАСКО — один із найпоширеніших полісів, використовуваних в автомобільному страхуванні. Популярнішим за цей вид можна вважати тільки страхування ОСАЦВ, яке є обов'язковим видом згідно із законодавством, і тому займає лідируючу позицію. Страхування автомобіля по КАСКО відноситься до добровільних видів покриття, що захищає власний автомобіль Страхувальника.

Якщо у вас виникли питання або потреба в додатковій інформації, зв'яжіться з нашим медіа-координатором

press@brit-mark.com
Що таке КАСКО, де його можливо / неможливо купувати
КАСКО

КАСКО — це добровільний вид страхування автомобілів або інших транспортних засобів (вагонів, суден, літаків) від можливого збитку, угону. Цей вид страховки покриває вам відшкодування збитків страховою компанією в разі пошкодження вашого транспортного засобу. При цьому дія поліса КАСКО не поширюється на пасажирів, цінні речі, вантажі на перевезення, які знаходяться в транспортному засобі на момент виникнення страхового випадку.

Що таке КАСКО без обмежень
КАСКО

Кожен із нас хоче купити поліс КАСКО якнайдешевше, і при цьому отримати максимальне покриття від будь-яких ризиків, які можуть трапитися в процесі експлуатації автомобіля. Найголовніше, що необхідно знати — це те, що процес урегулювання збитків починається з моменту укладення договору. Від того, наскільки усвідомлено ви до цього підійдете, залежить доля вашого транспортного засобу. І рішення проблем, які можуть виникнути при страховій події.

Відмова в отриманні лікарняного листа при ДМС: як уникнути прогулу
Медицина

В Україні досі існує необхідність отримання лікарняного листа в якості підтвердження захворювання, якщо працівник не перебував на робочому місці. Саме цей документ є підставою для нарахування компенсацій роботодавцю фондом соціального страхування. У той же час, виникають ситуації, коли приватні клініки, в які звернувся власник поліса добровільного медичного страхування, не мають можливості надати лікарняний лист.

10 рекомендацій СЕО з управління брендом компанії в соціальних мережах
Маркетинг

Традиційні медіа канали, як і раніше, популярні серед широких верств населення. У той же час, ріст популярності соціальних мереж набирає обертів. Незаперечним є той факт, що бізнес будується завдяки міжособистісним взаємодіям — угоди з корпоративними Клієнтами укладають живі люди. Спілкування з якими показує, ким ми є насправді, чого варті та у що віримо. Соціальні мережі часом непередбачувані — випадковий відвідувач Вашої сторінки може перетворитися на Клієнта, а Клієнт може почати просувати Ваші послуги і пропагандувати Ваш сервіс.