Авторські статті
  • EUR
  • RUB

?

Портфель страхування відділу особистих продуктів покриває ризики на суму понад 2,62 млрд. грн.
* источник курсов www.minfin.com.ua

П'ять причин, по яких вам можуть відмовити у виплаті по покриттю «всі ризики»
Другое имущество

Сьогодні популярність полісів, які покривають «усі ризики», зростає. Чи зможе цей поліс захистити вас від усіх ризиків або ж це лише назва для залучення клієнтів? Відповідь на це питання, а також опис п'яти найбільш поширених причин для відмови по страховці «всі ризики» розглянемо нижче.

Які бонусні опції є в програмі добровільного медичного страхування?
Медицина

Програми ДМС складаються з декількох розділів, три з яких незмінні – це поліклініка, невідкладна допомога та стаціонар. У той же час існує додатковий розділ, який прийнято називати «Бонусними опціями», і його наповнення змінюється за бажанням клієнта та може включати в себе різні додаткові заходи. Наявність або відсутність таких опцій безпосередньо впливає на кінцеву ціну страховки. Оскільки наповнення цього розділу є, в тому числі, й інструментом стимулювання потенційних клієнтів, то можна зустріти опції, які не будуть коштувати страховику додаткових витрат, а ймовірність їх використання в повному обсязі невелика. Тому приймаючи рішення про включення тієї чи іншої опції, оцініть її доцільність з урахуванням розміру додаткової оплати.

Як правильно вибрати франшизу при страхуванні КАСКО
КАСКО

Купуючи поліс КАСКО, ви завжди можете вплинути на його вартість, змінюючи розмір франшизи. Чим вища франшиза, тим нижчою буде вартість. Разом з тим пам'ятайте, що така економія буде знівельована у разі ДТП. Адже при високих франшизах ви понесете значні витрати на ремонт автомобіля, адже відшкодування, яке вам страховик виплатить, буде зменшене на розмір франшизи.

Якщо у вас виникли питання або потреба в додатковій інформації, зв'яжіться з нашим медіа-координатором

press@brit-mark.com
Скільки вам буде коштувати недострахування?
Грузы
Ответственность
Перерыв в бизнесе
Агрострахование
Экологическое страхование
Залоговое имущество
Другое имущество

Недострахування – ситуація, при якій заявлена до страхування вартість майна нижча, ніж його реальна ринкова вартість. З урахуванням несприятливої економічної ситуації, що склалася в країні, багато позичальників банків розглядають необхідність страхування об'єктів застави як необхідні додаткові витрати, а не реальний захист у разі непередбачених форс-мажорних обставин. Ставитись до цього як до необхідної формальності, а не як до реального захисту бізнесу від можливих ризиків, не замислюючись про наслідки, як мінімум, нелогічно.

Чим викликане подорожчання автоцивілки?
ОСАГО

Поліс обов'язково страхування цивільної відповідальності власника транспортного засобу або просто поліс автоцивілки є обов'язковим страховим документом для кожного водія. Якщо, звичайно, ви не хочете платити штраф за його відсутність в розмірі від 450 до 850 грн. (залежно від ситуації).

Що таке страхування політичних ризиків
Война и терроризм

Розгляд страхування політичних ризиків зумовлений самою специфікою ризиків, яка вимагає певного підходу, відмінного від інших напрямів страхування. Варто звернути увагу на те, що під «страхуванням політичних ризиків» можна розуміти два абсолютно різних поняття, які відрізняються по своїй структурі. Які вони і що в них входить?

Що повинно включати в себе страхування організацій і підприємств
Грузы
Ответственность
Перерыв в бизнесе
Агрострахование
Экологическое страхование
Залоговое имущество
Другое имущество

Страхування підприємств повинно здійснюватися за кількома напрямками. Сукупність різних страхових полісів і страхових продуктів в портфелі служить гарантією повної захищеності бізнесу від ризиків.