Авторські статті
  • RUB

Загальний портфель страхування під управлінням BritMark в 2016 році
* источник курсов www.minfin.com.ua

Страхування цивільної відповідальності в будівництві: форс-мажори на майданчику
Ответственность

Цей вид страхування надійно захищає гравців будівельного ринку від можливих неприємностей. Завдяки такій страховці, навіть при масштабних подіях можна швидко відновити свої ресурси і виконати свої договірні зобов'язання в повному обсязі. Користувачами цього продукту можуть бути: замовники, генеральні підрядники та субпідрядники. Безумовно, така страховка говорить про репутабельність будівельної організації, оскільки передбачає відшкодування збитку третім особам, які можуть постраждати з вини працівників будмайданчика. Найпоширеніший випадок в Україні — падіння будівельного крана — відбувається по кілька разів на рік. В умовах кризи в будівельній індустрії і тотальної економії на всьому кількість можливих страхових подій стрімко зростає. Страховик згідно з договором зобов'язаний компенсувати шкоду, завдану не лише майну, а й здоров'ю потерпілих.

Як не помилитися при страхуванні перевезення вантажів
Грузы

Обов'язок страхувати вантажоперевезення може лежати на будь-якому з учасників логістичного ланцюга за умови наявності у нього майнового інтересу щодо майна, яке перевозиться. Страхування вантажу власником — продавцем або покупцем — захищає його фінансові інтереси від можливих втрат, пов'язаних із загибеллю вантажу. Страхування вантажу третьою стороною — залученим перевізником або експедитором — окрім забезпечення покриття вартості вантажу захищає і самого перевізника від можливого регресу страхової компанії в разі збитку. Страхування перевезення вантажів в такому випадку має здійснюватися на користь власника перевезеного товару — покупця або продавця в залежності від умов, на яких здійснюється вантажоперевезення. Компанія-перевізник вправі віднести витрати на страхування вантажів на транспортні витрати підприємства і включити таку страховку у вартість своїх послуг.

Медичне страхування: як отримати відшкодування по самостійно оплаченому лікуванню
Медицина

Багато договорів ДМС (добровільного медичного страхування) передбачають можливість для застрахованої особи самостійно оплатити лікування і отримати в подальшому компенсацію від страхової компанії.

Якщо у вас виникли питання або потреба в додатковій інформації, зв'яжіться з нашим медіа-координатором

press@brit-mark.com
Що таке страхування цивільної відповідальності у страхуванні
ОСАГО

Сьогодні дороги великих міст України, і особливо Києва, заполонили автомобілі. Їх стає все більше, відповідно, ризик ДТП та отримання збитку його учасниками постійно зростає.

Чи потрібно роботодавцям страхувати свою відповідальність
Ответственность

Страхування відповідальності роботодавця — дуже популярний в світі страхової продукт. У ряді країн, наприклад, у Великобританії з 1969 року він є обов'язковим для компаній багатьох секторів. Але в Україні попит на нього поки що дуже низький. Однак, за прогнозами фахівців, в найближчому майбутньому попит повинен вирости. Цьому в тому числі сприяє наш шлях до європейської інтеграції.

Які особливості страхування професійної відповідальності лікарів
Ответственность

На жаль, в Україні практично відсутній такий напрямок, як страхування професійної відповідальності лікарів.

Хто такі треті особи в контексті страхування відповідальності
Ответственность

Багато компаній стикаються з необхідністю страхування відповідальності перед третіми особами. Іноді таку страховку купують на вимогу контрагентів або інвесторів, але частіше покупка носить добровільний характер. Для тих, кому важлива якість страховки, слід звернути увагу на наступне.