Авторські статті
  • EUR
  • RUB

?

Портфель страхування відділу особистих продуктів покриває ризики на суму понад 1,88 млрд. грн.
* источник курсов www.minfin.com.ua

Агрострахування на захисті аграрного бізнесу
Агрострахование

Восени в Києві пройде Міжнародна конференція з агрострахування, на якій обговорюватиметься ряд актуальних питань щодо розвитку цього ринку в Україні та інших країнах Європи. У зв'язку з цим ми вирішили розкрити дану тему, проаналізувати нинішню ситуацію в українському агрострахуванні і поділитися інформацією, яка буде корисна підприємцям аграрної сфери.

Проблеми страхування на Сході
Война и терроризм

Зовсім недавно конфліктна політична ситуація з Кримом змусила українських підприємців шукати нові шляхи здійснення бізнес-діяльності на півострові. Здавалося б, все трохи заспокоїлось, але новою проблемною територією став Східний регіон. Військові дії та АТО у Донецькій і Луганській областях практично зупинили економічну діяльність, і страховий бізнес не став винятком.

Не застраховані... від війни
Война и терроризм

Луганчани та донеччани сьогодні не можуть захистити ні майно, ні життя і здоров’я АТО на сході країни триває, від чого дедалі більше страждає не тільки мирне населення, а й економіка: банківська система практично відсутня, бізнес закривається або «переїжджає» до регіонів, де спокійніша обстановка, щоб хоча б якось себе вберегти. Як то кажуть, ніхто не застрахований від війни. Тим паче — сьогодні й в Україні. Ніхто не може застрахувати ні майно, ні життя від наслідків воєнних дій сепаратистів. Втрачають і громадяни, і страхові компанії.

Якщо у вас виникли питання або потреба в додатковій інформації, зв'яжіться з нашим медіа-координатором

press@brit-mark.com
Що варто знати про поліс ОСЦПВ
ОСАГО

«Автоцивілка» (обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності водія, ОСЦПВ) є одним з найбільш затребуваних видів страхування на ринку. За минулий 2013 рік кількість продажів полісів ОСАЦВ зросла на 4,3%, а їх загальна вартість склала 8,762 тис.грн. Це з урахуванням того факту, що сума страхових премій за цей же період скоротилася на 0,4%.

Перспективи і тренди світового ринку страхування
Экологическое страхование

Страхування від глобального потепління і екологічних ризиків. Світові кейси в сфері екологічного страхування. Чому важливо не забувати про громадянські заворушеннях, війну і тероризм при оформленні страховки.

Кого вказувати страхувальником при страхуванні майна Вашої компанії?
Другое имущество

Одна з найнебезпечніших помилок, допустивши яку Ви гарантовано не отримаєте від страхової компанії відшкодування збитку – це неправильно зазначений у договорі страхування Страхувальник. Незважаючи на те, що даний крок здається безглуздим, в практиці майнового страхування подібний «ляп» зустрічається і, як не дивно, страждають від цього великі холдинги, корпорації і навіть групи компаній.

Вартість каско виросла на 40%. А виручка від продажу таких полісів знизилася на третину
Каско

Андрій Косенков коментує ситуацію на українському ринку автотранспортного страхування для ділової газети «Капитал»