Авторські статті
  • RUB

Загальний портфель страхування під управлінням BritMark в 2016 році
* источник курсов www.minfin.com.ua

Кому і навіщо потрібно страхування відповідальності перед третіми особами?
Ответственность

Страхування відповідальності перед третіми особами – важливе питання для багатьох виробників товарів і послуг. Особливо актуальна ця тема для сервісних і торговельних підприємств. У статті ми детально розглянемо, що таке добровільне страхування відповідальності перед третіми особами і які існують нюанси в даному виді страхування.

1950
Як організувати корпоративну допомогу АТО: 5 порад для небайдужих
Менеджмент

Коли проблема набуває загальнонаціонального масштабу, вона тією чи іншою мірою стосується кожного. Надавати допомогу постраждалим від військових дій на Сході країни намагаються не лише прості громадяни, а й багато компаній. Їх керівники ініціюють власні корпоративні акції, залучаючи співробітників до благодійності. Але якщо для простих громадян це питання особистого обов’язку, то для голови компанії це також питання великої відповідальності, оскільки його дії відображають не лише його громадянську позицію, але і позицію компанії в цілому.

Медичне страхування співробітників. Здорова команда - надійна опора вашого бізнесу
Медицина

У більшості розвинених країн медичне страхування фактично є обов'язковим. У нас такої практики поки немає, однак відповідний законопроект вже прийнятий. Так що можливо вже наступного року обов'язкове медичне страхування з'явиться і в Україні. А поки українським громадянам доступно добровільне медичне страхування.

Якщо у вас виникли питання або потреба в додатковій інформації, зв'яжіться з нашим медіа-координатором

press@brit-mark.com
Forbes.ua: Маркетинг професійних послуг за принципом «Зроби сам!»
Маркетинг

Увага керуючого партнера до маркетингу як до засобу масштабування бізнесу природна і логічна. З часом дедалі більше Клієнтів приходять до нас завдяки «рекламі з уст в уста» чи нашим прямим контактам, і це сприймається як цілком закономірне явище. Але рано чи пізно ви ставите питання: «Як залучити тих, хто вперто не бажає користуватися вашими послугами?» Відповідь проста: слід надавати цій категорії Клієнтів ті послуги, які потрібні саме їм, і в тій формі, яку вони очікують.

Страхування підприємницьких ризиків у зоні АТО: чи є шанс отримати відшкодування за понесений збиток?
Автотранспорт
Имущество

Бойові дії на Сході – трагедія для всього українського народу. В результаті дій терористів гинуть не винні люди, безліч компаній і приватних осіб зазнають значних збитків. На жаль, серед постраждалих матеріально є і Клієнти нашої компанії – BritMark. Всіх їх турбує одне питання: «Як отримати відшкодування збитку в зоні проведення АТО?». Спробуємо розібратися.

Експертна думка
Каско
ОСАГО

На запитання читачів журналу «Автомир» відповідає старший спеціаліст відділу автотранспортного страхування, партнер BritMark, Юрій Островський

Туристичний поліс як бонус до ДМС: важливі нюанси
Поездки

Юрій Ніканьонок, директор відділу страхування особистих продуктів, партнер BritMark, розповів читачам он-лайн журналу «Фінансовий консультант» про особливості туристичного поліса. Часто такі поліси пропонуються страховиками у якості бонусів до основних полісів добровільного медстрахування персоналу. Але існують деякі нюанси, які корисно знати як HR-ам, так і співробітникам.