Авторські статті
  • RUB

Загальний портфель страхування під управлінням BritMark в 2017 році
* источник курсов www.minfin.com.ua

Страхування майна компанії. Що необхідно знати про страхові ризики власнику бізнесу?
Недвижимость

Захистити свою компанію від можливого розвитку негативних сценаріїв — завдання будь-якого ефективного менеджера. На жаль, формального страхування для цього не завжди достатньо. Важливо розуміти, які існують види страхових ризиків, що вони включають в себе, а що ні, і вимагати від страховика включення в договір саме тих пунктів, котрі є найбільш актуальними саме для вашої компанії. Про підводні камені та ризики розповів Ігор Марфін спеціально для Companion.

Навіщо здобувати освіту за кордоном
Менеджмент

Одне з поширених запитань про моє навчання: «Що тобі дала освіта в Лондонському університеті?» Другу освіту я здобув у Лондоні. На той момент у мене вже був власний бізнес і досить пристойний дохід. Утім, середній вік слухачів мого курсу був 27 років, а загалом студенти мали від 25 до 50 років. Західні студенти досить рідко вчаться для здобуття диплома магістра, особливо відразу після отримання ступеня бакалавра. Передусім із фінансових причин, оскільки батьки навряд чи фінансуватимуть навчання і життя свого чада. Адже наявність диплома бакалавра припускає, що на своє навчання вже можна заробити самостійно.

Страховики придумали нові види страхування
КАСКО
ОСАГО

Андрій Косенков розповів діловій газеті «Капітал» як девальвація національної валюти вплинула на страховий ринок.

Якщо у вас виникли питання або потреба в додатковій інформації, зв'яжіться з нашим медіа-координатором

press@brit-mark.com
Як оцінити вартість корпоративного майна, щоб отримати максимальну виплату?
Недвижимость

Наша попередня стаття на Delo.ua дуже зацікавила читачів і викликала активні обговорення. Тому коротко нагадаємо про важливе.

Страхуємось правильно: як правильно страхувати вантажоперевезення?
Грузы

Страхування вантажів важливодля будь-якої галузі. Захиститься від фінансових проблем через втрату вантажу - природне бажання будь-якого власника бізнесу. При цьому страхування вантажів має багато нюансів і особливостей. Про основні спеціально для Delo.ua розповіла Катерина Петренко.

Чому страховики готуються до банкрутств. І чи реально запобігти «ефекту доміно» на фінансовому ринку
Страховой бизнес

Олександр Саусь спеціально для Forbes.ua розповів про те, що відбувається зі страховиками на українському ринку страхування в нинішніх умовах

Як оперативно отримати повну виплату по КАСКО для вашого автопарку?
КАСКО
ОСАГО