Авторські статті
  • EUR
  • RUB

21,3 млн. грн
Відділ відшкодування збитків в 2016 році закрив 1062 збитків на загальну суму 21,3 млн. грн.
* источник курсов www.minfin.com.ua

Поради від експерта
Каско
ОСАГО

На запитання читачів журналу «Автомир» відповідає спеціаліст відділу відшкодувань BritMark, Костянтин Узунов 1. Ми з чоловіком оформили минулого року кредит на купівлю нового автомобіля С-класу, тепер від нас вимагають переоформлення страховки каско, скажіть, чи є якийсь спосіб заощадити на купівлі поліса? Христина Добродух, Вишгород

Forbes: Як створити в компанії сервісну корпоративну культуру
Менеджмент

Ідеться не про методи чи процедури, а саме про корпоративну культуру. У бізнес-літературі, на щастя, немає особливих розбіжностей у розумінні того, що таке корпоративна культура. Це неписаний кодекс поведінки конкретного колективу в конкретному бізнесі. І не тільки бізнес-колективу.

Як підібрати висококласну медстраховку
Медицина

Мирослава Трейтяк, спеціаліст відділу страхування особистих продуктів, спеціально для журналу «Деньги» розповіла про медичне страхування для VIP-Клієнтів. Сьогодні поліс добровільного медичного страхування купити не так вже й просто. Однак заможним Клієнтам страхова компанія не відмовить, та ще й дозволить внести до страхового договору особливі умови.

Якщо у вас виникли питання або потреба в додатковій інформації, зв'яжіться з нашим медіа-координатором

press@brit-mark.com
Думка експерта
ОСАГО
Каско

На питання журналу «Автомир» відповідає Роман Гончаренко, спеціаліст відділу автотранспортного страхування BritMark

Про що потрібно розповісти страховикові, щоб уникнути відмови у виплаті
Недвижимость

Страховики, які пропонують поліс страхування майна підприємств, в обов'язковому порядку вносять до договору пункт про підвищення ступеню ризику. Страхувальник повинен інформувати страхову компанію про всі зміни, які відбуваються з майном, якщо такі можуть призвести до підвищення ризиковості предмета страхування. Це зауваження найчастіше викликає занепокоєння страхувальників, оскільки дає страховій компанії право розірвати договір, підняти тариф або відмовити у виплаті.

Сім кіл добровільного медичного страхування
Медицина

Спеціально для Delo.ua Юрій Ніканьонок розповів про те, як побудувати комунікації з персоналом медичних установ, знайти «свого» лікаря і не отримати відмову в обслуговуванні.

Страхування майна компанії. Що необхідно знати про страхові ризики власнику бізнесу?
Недвижимость

Захистити свою компанію від можливого розвитку негативних сценаріїв — завдання будь-якого ефективного менеджера. На жаль, формального страхування для цього не завжди достатньо. Важливо розуміти, які існують види страхових ризиків, що вони включають в себе, а що ні, і вимагати від страховика включення в договір саме тих пунктів, котрі є найбільш актуальними саме для вашої компанії. Про підводні камені та ризики розповів Ігор Марфін спеціально для Companion.