Авторські статті
  • EUR
  • RUB

24,1 млн. грн
Відділ відшкодування збитків в 2017 році закрив 1029 збитків на загальну суму 24,1 млн. грн.
* источник курсов www.minfin.com.ua

Як українським підприємцям, випускникам західних МВА та менеджмент-консультантам успішно співпрацювати
Менеджмент

Як налагодити роботу з МВА-випускниками, менеджмент-консультантами, і в чому особливість співпраці з українськими підприємцями, спеціально для Forbes.ua розповів Олександр Саусь.

Поради від експерта
КАСКО
ОСАГО

На запитання читачів журналу «Автомир» відповідає спеціаліст відділу відшкодувань BritMark, Костянтин Узунов 1. Ми з чоловіком оформили минулого року кредит на купівлю нового автомобіля С-класу, тепер від нас вимагають переоформлення страховки КАСКО, скажіть, чи є якийсь спосіб заощадити на купівлі поліса? Христина Добродух, Вишгород

Forbes: Як створити в компанії сервісну корпоративну культуру
Менеджмент

Ідеться не про методи чи процедури, а саме про корпоративну культуру. У бізнес-літературі, на щастя, немає особливих розбіжностей у розумінні того, що таке корпоративна культура. Це неписаний кодекс поведінки конкретного колективу в конкретному бізнесі. І не тільки бізнес-колективу.

Якщо у вас виникли питання або потреба в додатковій інформації, зв'яжіться з нашим медіа-координатором

press@brit-mark.com
Як підібрати висококласну медстраховку
Медицина

Мирослава Трейтяк, спеціаліст відділу страхування особистих продуктів, спеціально для журналу «Деньги» розповіла про медичне страхування для VIP-Клієнтів. Сьогодні поліс добровільного медичного страхування купити не так вже й просто. Однак заможним Клієнтам страхова компанія не відмовить, та ще й дозволить внести до страхового договору особливі умови.

Думка експерта
ОСАГО
КАСКО

На питання журналу «Автомир» відповідає Роман Гончаренко, спеціаліст відділу автотранспортного страхування BritMark

Про що потрібно розповісти страховикові, щоб уникнути відмови у виплаті
Недвижимость

Страховики, які пропонують поліс страхування майна підприємств, в обов'язковому порядку вносять до договору пункт про підвищення ступеню ризику. Страхувальник повинен інформувати страхову компанію про всі зміни, які відбуваються з майном, якщо такі можуть призвести до підвищення ризиковості предмета страхування. Це зауваження найчастіше викликає занепокоєння страхувальників, оскільки дає страховій компанії право розірвати договір, підняти тариф або відмовити у виплаті.

Сім кіл добровільного медичного страхування
Медицина

Спеціально для Delo.ua Юрій Ніканьонок розповів про те, як побудувати комунікації з персоналом медичних установ, знайти «свого» лікаря і не отримати відмову в обслуговуванні.