Авторські статті
  • EUR
  • RUB

?

Портфель страхування відділу особистих продуктів покриває ризики на суму понад 1,88 млрд. грн.
* источник курсов www.minfin.com.ua

Автоцивілка в Києві та в Україні: чи є різниця в ціні?
ОСАГО

У мене часто запитують, яка ціна автоцивілки в Києві та скільки коштує автоцивілка в Україні взагалі. Почнемо з того, що автоцивілка – це поліс цивільно-правової відповідальності, який повинен бути у кожного власника транспортного засобу в нашій країні. Таким чином, автоцивілка в Києві – це такий же документ, як і автоцивілка в Україні взагалі. Але вартість автоцивілки у Києві відрізняється від ціни автоцивілки в регіонах. Ціна автоцивілки у Києві найбільша. Оскільки саме в столиці зосереджено максимальну кількість автомобілів у нашій країні.

Які комерційні ризики можна застрахувати?
Строительно-монтажные риски
Ответственность
Недвижимость
Война и терроризм
Перерыв в бизнесе
Экологическое страхование
Залоговое имущество
Лизинговые объекты
Другое имущество

Враховуючи поточний стан економіки країни в цілому і мікроекономічний клімат кожної окремо взятої компанії, не варто дивуватися, що питання страхування займає важливе місце в політиці ведення бізнесу свідомих страхувальників.

Як правильно вибрати страховку вантажоперевізнику?
Грузы

Ринок логістичних послуг в Україні активно розвивається і починає консолідуватися. Це в свою чергу веде до збільшення попиту на страхування ризиків, що виникають при перевезенні вантажів. У цій статті розглянемо, як правильно мінімізувати можливі втрати, і який продукт вибрати при різних моделях ведення логістичного бізнесу.

Якщо у вас виникли питання або потреба в додатковій інформації, зв'яжіться з нашим медіа-координатором

press@brit-mark.com
В яких випадках можна отримати виплату в іноземній валюті?
Строительно-монтажные риски
Ответственность
Недвижимость
Война и терроризм
Перерыв в бизнесе
Экологическое страхование
Залоговое имущество
Лизинговые объекты
Другое имущество

Страхування покликане захищати від неприємних несподіванок. Разом з тим, в умовах постійного коливання курсу валют, укладений у гривні договір може не покрити понесені збитки через шість місяців. З урахуванням цієї причини все більше клієнтів запитують про можливість укладання договорів страхування у стабільній валюті. У цьому випадку страхувальник зможе отримати виплату у валюті, і гарантовано покрити потенційні збитки. Нижче розглянемо, хто ж дійсно може укладати договори страхування у іноземній валюті.

Вісім факторів, що впливають на ціну добровільного медичного страхування
Медицина

Якщо ви недавно почали використовувати добровільне медичне страхування в якості додаткової соціальної гарантії для свого персоналу і поки що не дуже розбираєтеся в структурі його ціни, нижче зможете знайти опис основних факторів, які впливають на ціну поліса.

Страхування каско: способи застосування
Каско

Страхування каско є тим інструментом, який допоможе захистити ваш автомобіль в найнесподіваніших обставинах, про ймовірність яких іноді власник поліса навіть не підозрює. Каско не повинно приносити вам прибуток, виходячи з принципу: «Я купив поліс за 2000 гривень, тому повинен отримати відшкодування не менше ніж заплачена сума, інакше страховка невигідна». Сенс цього продукту в тому, щоб захистити вас від непередбачених витрат, які виникають, як правило, в найнесподіваніший момент.

Страхування аграрних підприємств: види та переваги
Агрострахование

Аграрне страхування отримує все більш широку популярність в Україні, а страховики розробляють спеціальні страхові продукти, які враховують специфіку діяльності сільськогосподарських виробників. Страхування є ефективним інструментом захисту в непередбачених ситуаціях, саме страховик допоможе покрити збитки в критичний момент. Дієвість цього інструменту підтверджується міжнародним досвідом.