Майнове страхування
Наші спеціалісти регулярно пишуть освітні статті, розкривають професійні секрети та обговорюють актуальні проблеми страхування в Україні
Акредитація страховиків
  • USD
  • EUR
  • RUB

21,3 млн. грн
Відділ відшкодування збитків в 2016 році закрив 1062 збитків на загальну суму 21,3 млн. грн.
* источник курсов www.minfin.com.ua

Страхування нерухомості: як забезпечити собі гарантовану виплату
Имущество
Недвижимость

Як правильно заявити «об'єкт» при страхуванні нерухомості, щоб уникнути неприємних сюрпризів при виплаті відшкодування?

Обов'язкове страхування: види та нюанси
Недвижимость

Види обов'язкового страхування чітко прописані в Законі України «Про страхування». На сьогодні всі діючі 40 видів можна розділити на три ключові групи в залежності від предмету страхування, а саме: майнові ризики, цивільна відповідальність або ж життя/здоров'я представників конкретних професій.

Три найбільш часті помилки, які допускаються при страхуванні майна
Другое имущество

Мета будь-якого договору страхування – це отримання виплати у разі настання непередбачених збитків. А допущені в момент укладення помилки можуть призвести до того, що таке відшкодування страховиком може бути або взагалі не виплачено, або виплачено в неповному обсязі.

Якщо у вас виникли питання або потреба в додатковій інформації, зв'яжіться з нашим медіа-координатором

press@brit-mark.com
П'ять причин, по яких вам можуть відмовити у виплаті по покриттю «всі ризики»
Другое имущество

Сьогодні популярність полісів, які покривають «усі ризики», зростає. Чи зможе цей поліс захистити вас від усіх ризиків або ж це лише назва для залучення клієнтів? Відповідь на це питання, а також опис п'яти найбільш поширених причин для відмови по страховці «всі ризики» розглянемо нижче.

Скільки вам буде коштувати недострахування?
Другое имущество

Недострахування – ситуація, при якій заявлена до страхування вартість майна нижча, ніж його реальна ринкова вартість. З урахуванням несприятливої економічної ситуації, що склалася в країні, багато позичальників банків розглядають необхідність страхування об'єктів застави як необхідні додаткові витрати, а не реальний захист у разі непередбачених форс-мажорних обставин. Ставитись до цього як до необхідної формальності, а не як до реального захисту бізнесу від можливих ризиків, не замислюючись про наслідки, як мінімум, нелогічно.

Що таке страхування політичних ризиків
Война и терроризм

Розгляд страхування політичних ризиків зумовлений самою специфікою ризиків, яка вимагає певного підходу, відмінного від інших напрямів страхування. Варто звернути увагу на те, що під «страхуванням політичних ризиків» можна розуміти два абсолютно різних поняття, які відрізняються по своїй структурі. Які вони і що в них входить?

Що повинно включати в себе страхування організацій і підприємств
Другое имущество

Страхування підприємств повинно здійснюватися за кількома напрямками. Сукупність різних страхових полісів і страхових продуктів в портфелі служить гарантією повної захищеності бізнесу від ризиків.