In English
04071, Київ, вул. Нижній Вал 15,
поверх 5, офіс 502
На мапі
21.05.2016
2150
Похід в театр «Сузір'я» на виставу «Чудики»

Колектив BritMark відновив свої традиційні походи до театру.

Театральний сезон BritMark розпочався з перегляду вистави «Чудики» у Київській академічній майстерні театрального мистецтва «Сузір'я».

«Чудики» – вистава з душевних історій за оповіданнями Василя Шукшина. Героїв своїх оповідань Шукшин В. М. брав із сільського середовища. На його думку, простій людині з глибинки найбільш властива та щирість, доброта і наївність, яких так не вистачає сучасним міським жителям.

Вистава не залишила байдужою жодного глядача. На обличчі у кожного була розчулена посмішка, подеколи сумна, але завжди добра. До Вашої уваги враження співробітників, які побували на заході.

Олександр Насанчук:
«Герої оповідань Василя Шукшина у виконанні акторів театру «Сузір'я» вийшли дуже живі і чуттєві. Атмосфера, що панує під час вистави, говорить про те, що актори дійсно переживають долю своїх героїв, стали з ними одним цілим.

Досить молодий трупі вдається в класичних традиціях передати дуже глибокі ідеї, проілюструвати загальнолюдські цінності через романтизм тієї епохи, в якій творив Шукшин.

«Чудики» - одна із небагатьох вистав, яку хочеться переглядати знову і знову.»

Максим Літвінов:
«Все сподобалося! Починаючи від розваги гостей до вистави грою на піаніно, шикарним місцем проведення і закінчуючи чудовою грою акторів.

Особливу увагу хочеться приділити вимові акторів: в кожному слові відчувається багато годин репетицій, щоб краще передати колорит персонажів. Рекомендую!»

Юлія Сокальська:
«Спектакль і сам театр дуже сподобалися. Переступивши поріг театру, було таке відчуття, що ти прийшов у гості до багатого поміщика XIX століття. І поки ти чекаєш, тебе розважають прекрасною грою на піаніно.

Що стосується самої вистави, то настільки душевного і зворушливого виступу я ще не бачила. Хоча актори — молоді хлопці та дівчата, але вони чудово вжилися в образи оповідань Шукшина. Із задоволенням сходила б ще раз на цю виставу.»

Олена Шкваровська:
«Завдяки BritMark мала можливість відвідати виставу «Чудики». Це чудово! Гарний театр, казкова атмосфера. Ще перед виставою мене полонила гра молодого музиканта на фортепіано. Гарна вистава. Щира гра акторів, кожен проживав життя свого героя, жив роллю. Я також проживала, переживала, сміялася і плакала разом з ними. Протягом усієї вистави мене не залишав ефект присутності. Здавалося, що от-от і я стану героїнею цієї вистави. Вечір пройшов на одному диханні. Хочеться ще не раз відвідати театр «Сузір'я» і подивитися, чим ще вони можуть здивувати і порадувати.»