In English
04071, Київ, вул. Нижній Вал 15,
поверх 5, офіс 502
На мапі
11.06.2016
1770
«Знайди або втрать назавжди» у Чорному квадраті

Співробітники BritMark знову відвідали театр. Цього разу це був спектакль «Знайди або втрать назавжди» в театрі імпровізації «Чорний квадрат», який відомий своїми експериментами і непередбачуваністю.

«Знайди або втрать назавжди» – це п'ять маленьких історій великого кохання у величезному місті. У виставі є все – любов, пристрасть, сльози і, звичайно ж, гумор, які надихнули кожного глядача на свої власні нові історії.

Всі брітмарковці отримали масу позитивних емоцій від перегляду.

Андрій Косєнков:
«Мені дуже сподобалося. Красиво, душевно, близько.»

Валентина Калініченко:
«Мені дуже сподобалося! Спасибі BritMark за чудово проведений час!»

Юлія Сокальська:
«Це моє перше відвідування Чорного Квадрата. Здивувало, що глядач знаходиться так близько до самої сцени (створюється враження причетності до дій акторів). Сама вистава була настільки «живою», ніби списана з реальних життєвих історій. І ще було дуже багато гумору, що теж сподобалося.»

Катерина Візниця:
«Відмінний спектакль, чудова гра акторів. Після вистави ще довго залишався приємний, теплий «післясмак». Історії героїв наводять на роздуми.»

Олександра Марчук:
«Щиро вдячна за можливість відвідати виставу «Знайди або втрать назавжди». Отримала масу позитивних емоцій. Вистава спонукає задуматися про любов, випадковості і особливості кожного з нас.

Актори зіграли свої ролі на 100%. Змусили і посміятися від душі, і попереживати.»

Олена Шкваровська:
«Чорний квадрат» продовжує радувати новими виставами. Кожна нова – свято, емоції, переживання, сміх. Найголовніше для мене у всіх їхніх виставах – це людяність, почуття. Акторський склад дуже сподобався. Гра В'ячеслава Ніконорова вища всіх похвал – зачепило і закрутило. Час дуже швидко пролетів, не встигли озирнутися, як вже зал аплодував стоячи. Спасибі за можливість подивитися чудову виставу.»

Олександр Насанчук:
«Дуже тепло і щиро. Особливо хочу відзначити сценарій. Непередбачувані дії героїв залишаються розважливими і розсудливими, що робить спектакль реалістичним і життєвим, незважаючи на незвичайність описаних ситуацій. Постановка і гра акторів на очікувано високому рівні.»