In English
04071, Київ, вул. Нижній Вал 15,
поверх 5, офіс 502
На мапі
07.04.2011
1002
BritMark урегулював збиток компанії " Ельдорадо" на суму більше 11 млн. дол. Відшкодування виплатила СК " УСГ"

Найбільший збиток в Україні за останні декілька років - пожежа на складах ВАТ "Веркон" (ТОВ "Нормаль-центр"), який стався 15 серпня 2010 року за адресою м. Київ, пр. Перемоги 67. В результаті пожежі були знищені товарні запаси компанії "Ельдорадо", що орендувала частину складу.

30 березня 2011 року СК " УСГ" завершила виплату відшкодування, загальна сума якого склала більше 11 млн. дол. Зважаючи на складність страхового випадку, виплату здійснили двома траншами: перший - 7,5 млн. дол. і фінальний – більше 3 млн. дол.

Для підрахунку об'єму збитку учасники договору страхування звернулись до незалежного оцінювача збитків - "Ukrainian Loss Adjuster"(представник компанії "Каннингем Линдси" в Україні).

BritMark супроводжував урегулювання даного страхового випадку на усіх етапах процесу, починаючи з подання заяви про страховий випадок і участі у підрахунку залишків товарних запасів.

Сергій Закревський, глава ради директорів по стратегічному розвитку ТОВ "Торгова компанія " Ельдорадо" особливо відмітив скрупульозність співробітників компанії BritMark в процесі узгодження договору і грамотне врегулювання ними збитку. (Читати повний текст відгуку Сергія Закревського).