In English
04071, Київ, вул. Нижній Вал 15,
поверх 5, офіс 502
На мапі
жовтень 2015 року
жовтень 2015 року
1858
Олександра Кучер

Як використовувати КАСКО-рейтинги і КАСКО-відгуки

Олександра Кучер

Умови ринку страхування змушують шукати нові рішення для оптимізації витрат і звільнення коштів. Ці тенденції стосуються як корпоративного страхування автопарків, так і автолюбителів, які роблять вибір, опираючись на рейтинги страхових компаній по даному продукту.

Якщо об'єктивно поглянути на КАСКО-рейтинги у відкритих джерелах, то перші 3-5 лідируючі страхові компанії — це компанії зі стабільним фінансовим становищем, гарною репутацією і диверсифікованим страховим портфелем.

Не менш важливі чинники при виборі страховика — надійність і прозорість виплат за страховими випадками. Найчастіше в рейтингах цю позиціюс відзначають окремо, приділяючи їй окрему увагу. Слід зазначити, що при співробітництві зі страховим брокером термін закриття страхових випадків зменшується, а ймовірність отримання виплати страхового відшкодування збільшується.

Емоційні негативні КАСКО-відгуки на практиці виявляються більш правдивими ніж «сухі» позитивні.
Банальним, але тим не менш істотним чинником, що підтверджує КАСКО-рейтинги, є прямі відгуки по КАСКО від автомобілістів і корпоративних Клієнтів. Якщо рейтинги страхових компаній по КАСКО можна «замовити» або купити, то велику кількість відгуків у різних джерелах купити або підроблювати складніше. Але будьте пильні: занадто позитивні і надмірно похвальні відгуки, як і дуже негативні, але без деталей справи і конкретних фактів, швидше за все — підробка. Для отримання реальної картини звертайте увагу і на негативні відгуки про КАСКО, де вказані дати, умови страхового випадку, номер справи, дані відповідальної особи та причини відмови або затягування рішення по страховому випадку. Емоційні негативні КАСКО-відгуки на практиці виявляються більш правдивими ніж «сухі» позитивні.

Тому, керуючись КАСКО-відгуками у відкритих джерелах, можна зробити досить об'єктивний висновок про безпроблемні виплати для більшості Клієнтів.

У специфічних економічних умовах нашої держави КАСКО-страхування є надійною «парасолькою безпеки» для Клієнта. Нехтування цим простим, але дієвим продуктом, призводить до обмежених можливостей захисту власного майна, не тільки фінансового, але часом і морального збитку.

В цілому варто відзначити, що оптимізація витрат повинна проходити продумано, адже КАСКО-страхування — це, насамперед, інвестиції у вашу безпеку!