In English
04071, Київ, вул. Нижній Вал 15,
поверх 5, офіс 502
На мапі
Всі Про бізнес (32) Відшкодування збитків (13) Майнове страхування (103) Автотранспортне страхування (66) Страхування персоналу (28)
спеціально для
Вторгнення дозволило оформляти українські страхові поліси за кордоном і спростило відшкодування. Як змінилися послуги особистого страхування протягом війни.
#Медицина#Страхування життя#Подорожі
березень 2023 року
спеціально для
Програми ДМС складаються з декількох розділів, три з яких незмінні – це поліклініка, невідкладна допомога та стаціонар. У той же час існує додатковий розділ, який прийнято називати «Бонусними опціями», і його наповнення змінюється за бажанням Клієнта та може включати в себе різні додаткові заходи. Наявність або відсутність таких опцій безпосередньо впливає на кінцеву ціну страховки. Оскільки наповнення цього розділу є, в тому числі, й інструментом стимулювання потенційних Клієнтів, то можна зустріти опції, які не будуть коштувати страховику додаткових витрат, а ймовірність їх використання в повному обсязі невелика. Тому приймаючи рішення про включення тієї чи іншої опції, оцініть її доцільність з урахуванням розміру додаткової оплати.
#Медицина
серпень 2016 року
2939
спеціально для
Якщо ви недавно почали використовувати добровільне медичне страхування в якості додаткової соціальної гарантії для свого персоналу і поки що не дуже розбираєтеся в структурі його ціни, нижче зможете знайти опис основних факторів, які впливають на ціну поліса.
#Медицина
липень 2016 року
2570
спеціально для
Вже багато років політики в Україні обговорюють доцільність введення обов'язкового медичного страхування. Щоправда, поки що безрезультатно. У той же час, добровільне медичне страхування стає все більш популярним. Можливо, ви вже є власником такого поліса, будучи співробітником компанії, яка піклується про здоров'я свого персоналу. Нижче розглянемо, як ви можете використовувати свій поліс для отримання якісної медичної допомоги.
#Медицина
червень 2016 року
3085
спеціально для
Наявність полісу добровільного медичного страхування (далі — ДМС) не гарантує, що будь-яке звернення до лікаря буде оплачуватися страховою компанією. ГРВІ, перелом, загострення гастриту — варіантів захворювань величезна кількість. Як же зрозуміти, чи є погіршення здоров'я страховим випадком чи ні? Адже позитивна відповідь на це питання і є гарантією, що всі витрати, пов'язані із захворюванням, компенсуються страховою компанією.
#Медицина
квітень 2016 року
3413
спеціально для
Можливість отримання медичної допомоги не за місцем прописки, єдина електронна база обліку пацієнтів, можливість поліклінікам самостійно розпоряджатися грошима, що зароблені при обслуговуванні хворих — обіцянки, які ми чуємо вже багато років. Реальність же виглядає гнітюче...
#Медицина
лютий 2016 року
2258
ще статті