In English
04071, Київ, вул. Нижній Вал 15,
поверх 5, офіс 502
На мапі
Всі Про бізнес (32) Відшкодування збитків (13) Майнове страхування (103) Автотранспортне страхування (66) Страхування персоналу (28)
спеціально для
Не так давно я відвідав тригодинну лекцію відомого в Україні бізнесмена. Вона й наштовхнула мене на написання цієї інструкції. Отже, нижче мої думки на тему того, про що слід розповідати аудиторії, щоб принести їй практичну користь.
#Менеджмент
травень 2016 року
4203
спеціально для
2015 рік виявився суперечливим для українського страхового ринку. З одного боку, військовий конфлікт, який то спалахував, то вщухав у східних регіонах протягом року, сприяв девальвації гривні та посилив кризові явища в економіці країни, що зародилися ще в 2013. З іншого боку, більш очевидною стала необхідність реформування економіки, що спричинило за собою значні зміни на ринку.
#Страховий бізнес#Майно
січень 2016 року
12039
спеціально для
Зізнайтеся: як і більшість власників компаній, ви ж сприймаєте покупку страхового поліса як якісь не надто зрозумілі вимушені витрати, а зовсім не придбання ефективного фінансового інструменту? Можливо, це одна з причин, по якій, підписуючи, не читаючи, страховий договір, ви отримуєте «дорогу стопку паперу» замість ефективного поліса. Цікаво — а перед тим, як акуратно поставити підпис на кредитному договорі, хіба ви не вичитуєте все до коми?
#Страховий бізнес
грудень 2015 року
2192
спеціально для
Міжнародним інвесторам слід скористатися страховкою, щоб знизити свої ризики і досягти успіху в Україні
#Страховий бізнес#Відповідальність#Нерухомість#Війна і тероризм
грудень 2015 року
4574
спеціально для
LinkedIn — це соціальна мережа, кількість професійних контактів якої не так давно перетнуло позначку в 400 млн користувачів у більш ніж в 200 країнах світу. Це говорить про те, що будь-якій компанії, яка ставить перед собою довгострокові цілі розвитку на міжнародних ринках, не варто нехтувати можливостями, які дає LinkedIn. Практика показує, що ця мережа при грамотному використанні перетворюється на джерело B2B лідів і взаємовигідних бізнес-контактів.
#Маркетинг
грудень 2015 року
6244
спеціально для
Реалії українського бізнесу показують, що існують два напрямки, які викликають найбільшу кількість невдоволень з боку власників бізнесу. Це управління персоналом і маркетинг. Чому ж так рідко збігаються результати роботи цих функцій з очікуваннями з боку власників? Що викликає найбільшу кількість нарікань? Нижче наводимо сім порад, яким чином можна впоратися з невідповідністю очікувань і дійсності.
#Управління персоналом#Маркетинг
жовтень 2015 року
3233
ще статті